Philipp Caleton

Description:
Bio:

Philipp Caleton blev født i 1943 i Schweiz, et af de eneste steder i Europa hvor den anden verdenskrig ikke hærgede. Hans mor Meri Koch der havde rødder i Schweiz, fra hendes fars side, men var opvokset i tyskland hvor den Schweiziske far var blevet gift i 1919 med, hendes mor en jødisk-tysk kvinde. I 1942 havnede både Meri’s mor og far i tysk fangelejr imens hun selv, nu som 20 åring, flygte tilbage til Schweiz via en kontakt fra familiens gamle venner i Schweiz. Flugten gik igennem et bjergområde i det Schweiziske grænseområde. Her forsvandt Meri, hun dukkede et par uger sener i et øde alpeområde et andet sted i Schweiz, gravid. Året efter blev Philipp født. Efter at have levet ganske kort tid i Zürich sammen med sin nyfødte søn, blev Meri under mystiske omstændigheder myrdet, fundet lemlæstet i en ellers tom lejlighed i 1944. Philipp voksede op i et Schweizisk børnehjem og alt hvad han vidste om sin fortid var hvad der står ovenfor, det eneste levn han havde fra sin mystiske far var det underlige efternavn.

Under anden verdenskrig følte flere af de galliske guder en trang til efter mange års passivitet at svinge stridsøksen lidt. Da deres tidligere tilbedere i det centrale Europa kæmpede imod hinanden i Tyskland, Polen og Frankrig, havde krigsguden Camulos allerede vist sig på flere slagmarker, men det var først da det romerske folk (som udslettede den galliske kultur, og dermed frarøvede guderne deres tilbedere) fra Italien gik inde på aksemagternes side, at flere af de gæliske guder bestemte sig for at bekæmpe aksemagterne.
Dog ikke alle de galliske guder deltog i festlighederne, Cernunnos ønskede ikke at beskeftige sig med den slags ligegyldige småting, men brugte i stedet en stor del af disse år på at vandre rundt i nogle af Europas mere øde egne, blandt andet i alperne i hjertet af hans gamle folks land, har stødte han ind i Meri, hvilket resulterede i Philipp.
De galliske guder der deltog i krigen imod aksemagterne kom også under tiden i kamp med de tyske Nazister. Nazisterne brugte mange nordiske symboler hvilket også havde engageret et par af de altid krigslystne nordiske guder, hvilket skabte en midlertidig konflikt imellem nogle af de nordiske og nogle af de galliske guder. Især Loke var ude på at optrappe denne konflikt. Han var dog ikke interesseret i en direkte kamp med de galliske guder, men forsøgte i stedet at ramme gudernes børn på jorden, og hvem guderne ellers holdt af. Selvom Cernunnos ikke var en del af konflikten, forsøgte Loke således alligevel at ramme ham igennem hans nyfødte søn Philipp og moderne Meri ved at dræbe hende. Den mægtige og alvidende Cernunnos kunne hvis han havde interesseret sig lidt mere for sagen naturligvis have forhindret dette, men det gjorde han ikke. Ikke desto mindre ofrede han alligevel den opmærksom på sin søn senere i hans liv at informere ham om hans guddommelige baggrund.

Philipps barndom på børnehjemmet var set i forhold til den voldsomme start på hans liv ganske fredelig og utraumatisk, Skønt han kun vidste den halve sandhed om sin fortid. Selvom børnehjems livet i 40erne og 50erne ikke altid var lige let klarede han sig alligevel i kraft af sine evner som gudesøn let igennem den. Han var nu også i kontakt med folk der tog sig af ham, og han opbyggede også midlertidige venskaber, men han knyttede dog ingen rigtig nærede familiære relationer. Gennem hele barndommen holdt han meget af at lege ude i naturen, og opsøgte senere altid øde skove og bjerge når han kunne komme af sted med, her følte han sig lige så hjemme som han gjorde på børnehjemmet, måske endog lidt mere.
I Philipps 15 leveår, Efter at have fuldført grundskolen, blev han for første gang konfrontere med hans rødder, da han i en meget virkelig drøm mødte Cernunnos, der forklarede Philipps hvor han kom fra. Efter denne oplevelse viste Philipps ikke hvad han skulle tro, eksistensen af en gudeverden virkede for overveldened til at kunne være sand, men drømmen havde alligevel gjort et dybt indtryk på ham. I 1959 lykkedes det at Philipp i få en plads i gymnasiet, han var besluttet på at studere og blive klogere, et ønske der dybest set grundede i at lære mere om, til dels hele verdens, men dog især den keltiske religion, historie, og kulturs fortid, for at finde ud af mere om hvem han måske var. Jo mere han lærte om det gamle galliske folks fortid, jo mere talte det til han, og han begyndte langsomt at acceptere Cernunnos som sin far.
I 1961 ændrede Philipps liv sig drastisk, han fik nemlig besøg af den gallisk kulturs gud Teutates. Kan kunne besvare alle Philipps spørgsmål og forklare ham om Loke der myrde hans mor. Men det han egentlig kom for, var at meddele Philipp var følgende; de gæliske guder var nu igen blevet rodet ud en konflikt der ville kunne gå ud over deres børn, denne gang som så mange gange før var det med de græsk romerske guder. Flere galliske gudebørn kæmpede allerede i den undergrundskrig der nu udspilede sig i tyskland og i alpeområdet, hvilket de flere af de andre guder nu også havde ment var det rigtige at stille op med Philipps, da de fandt ud af at Cernunnos gemte en søn i området. Man Cernunnos, som desuden igen ikke var direkte indblandet i selve konflikten, havde åbenbart haft andre planer, i hvert fald havde han af uforståelige årsager ment at det var bedst hvis Philipp gik under jorden i stedet for at bekæmpe Zeus og Poseidon, og da han jo var alvidende og ikke altid lige let af forstå havde ingen sagt ham imod. Teutates havde desuden gaver med fra Cernunnos der skulle gøre det nemmere at forsvinde og klare sig uden yderligere hjælp: en grøn kappe der nå nærmest magisk falder i et med naturen som omgivelser (2 birthright points, fertility, og + til stealht,i Naturen) og en bronze amulet keltiske knuder og chaos tegn (1 birthright points Chaos).
Philipps tog efter denne begivenhed på en rejse væk fra hans hjem i Schweiz rundt omkring i Europa, han lærte i denne periode at bruge sine medfødte evner og de artifacts han havde modtaget fra sin far. Han levede mere og mere ude i naturen og lærte at klare sig selv på mere og mere øde steder. Han ønskede ikke at stjæle eller gøre onde gerninger, men så sig somme tider nødsaget til at snuppe et par ting han anså for nødvendige for sin overlevelse. Han anskaffede sig også en riffel som kan kunne bruge hvis han blev tvunget i kamp, eller til at jage med. Efter nogle år krydsede Philipp jerntæppet på sin søgen efter den vilde natur som han følte sig mere og mere draget af. Han flakkede først om i polen og Hvideruslands store skove men endte med tiden i Rusland. Cernunnos der ellers ikke havde vist yderligere interesse for sin søn sendte ham på dette tidspunkt endnu en gave i form af en stor elg (2 birthright points, jeg tænker at jeg både kan bruge den til at ride på, og måske i begrænset omfang kan bruge den i kamp og til at spejde områder, og at jeg kan tilkalde den over alt hvor der er skov eller måske bare lidt samlede træer), som fulgte ham på hans videre rejse. Philipp blev bedre og beder til at undgå mennesker når han ønskede det, han kom dog få gange i kamp med sovjetiske soldater, da man mistænkte denne mystiske vandringsmand som man havde set i skovende for at arbejde USA. Hele denne motivation for at jage ham vidste Philipp dog intet om og det faldt ham ikke ind, da moderne samfundsforhold og politik interesserede ham mindre og mindre. Selvom forfølgelsen aldrig blev nogen virkelig udfordring, besluttede Philipp dog alligevel at flygte fra den øst på til den endnu mere barske natur i Sibirien hvor han efterhånden har strejfet rundt i flere år…

Philipp Caleton

The Vagaries of Unity Thorup1